Corona bijna voorbij

Door de Corona werden alle reeds geplande optredens gecanceld maar zodra de Coronaregels het toelaten kunnen optredens weer verzorgd worden resp. ingehaald worden bij diverse instellingen en verenigingen.

De repetities worden elke donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur, mits er geen optreden is gepland, gehouden in de kantine van de Tafeltennisvereniging Odion aan de Korte Huitinkstraat 15 te Gaanderen.

De vereniging wil hun ledenbestand graag uitbreiden met nieuwe leden (mondharmonicaspelers/ters) en gaat hiervoor een opleiding verzorgen op basis van een eenvoudige leerstof. Interesse? Meld u aan.

Door vertrek van onze huidige drummer is de vereniging op zoek naar een vervanging daarvoor. Wie, met enige ervaring, zou deze plaats binnen de  vereniging willen invullen.

in 2014 werd succesvol door enkele leden op non profit basis gestart met het geven van mondharmonica les aan patiĆ«nten met een longaandoening. Hierbij vormen ademhalingsoefeningen een belangrijk onderdeel. Deze lessen zullen binnenkort binnen de Coronaregels ook weer worden opgestart. Voor een tweetal groepen zij we nog op zoek naar een zaaltje/oefenruimte. Heeft u een tip? 

Interesse voor en onfo over al het bovenstaande kunt u inwinnen bij: 

G. Raben :             voorzitter             06-28954544

Th. van Aken:        penningmeester  06-40149438

M. van Aalst:         secretaris             09-53852514

The Hohner Boys

Mondharmonica-Hohner